In data de 6 noiembrie, de la ora 20, Teatrul InDArt isi deschide stagiunea de toamna, inaugurand Sala de Teatru a Clubului Quantic din Intrarea Grozavesti. Programul cuprinde doua premiere si alte spectacole ce vor fi jucate in fiecare duminica a lunii, pana in data de 18 decembrie, inclusiv.

 

PROGRAMUL STAGIUNII – in fiecare Duminica, de la ora 20

PREMIERA 6 Noiembrie / 20 Noiembrie / 11 Decembrie

AMANTA DE LA PRANZ

Regie: Bogdan Gagu

Distributie: Ciprian Almasan, Silvia Gagu, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Eduard Bot

Muzica: Daniel Simion

„Amanta de la pranz” este o comedie despre iubire, lupta si moralitate. Povestea incepe cand Oliver, consilier de mariaj si scriitor afla ca sotia lui are o aventura, chiar de la sotia amantului, Carrie. Olivier si Carrie pun la cale un scenariu pentru a-si recastiga sotia/sotul inapoi.

Spectacolul este o comedie romantica plina de momente savuroase care aduce in prim plan „lucrurile importante” dintr-un cuplu, o analiza fina a relatiei dintre sot si sotie intr-un punct culminant al casatoriei.

Ramane sa descoperiti daca planul celor doi reuseste sau cad victime propriei farse.

premiera-amanta-de-la-pranz-6-noiembrie

 

PREMIERA – 27 Noiembrie / 18 Decembrie

FALCON de DAVID KLEMPNER

Regie: Bogdan Gagu
Distributie: Silvia Gagu, Ciprian Almasan

Muzica: Daniel Simion

Falcon este o fabula romantica dintre o dansatoare si un dezertor, o poveste despre realitatea dura a iubirii, banilor si razboiului.

Emina, o dansatoare autoproclamata tiganca, il descopera pe Alphonse in hambarul casei cantand la trompeta, fugind de un trecut dubios. Nestiind daca Alphonse este un hot sau un dezertor, Emina se indragosteste de misteriosul muzician si isi planuiesc o viata impreuna: ea dansand, el cantand.

Emina, un complex paradoxal intre sexualitate si inocenta, isi expune iubirea prin povesti extrase din Potocki, Boccaccio si 1001 de nopti. Alphonse, are doar una, a lui: fiul unui fermier, cu dragoste de muzica, care ia drumul armatei.

Se indragostesc. Alphonse canta, Emina danseaza. Dar inainte sa fuga in lume, trecutul lui are alte planuri.

Spectacolul este romantic si pasional, o poveste de iubire ca-n filme, dar atat de necesara si benefica in vremurile noastre.

premiera-falcon-27-noiembrie

 

13 Noiembrie / 4 Decembrie

DIVORT IN ZIUA NUNTII

Regie: Catalin Stelian
Distributie: Emanuel Bighe, Alin Brancu, Silvia Gagu, Cristina Diaconescu, Adelina Mihalcea

Scenografia: Bogdan Gagu

Urmeaza o nunta, o nunta cu cantec. Bill, urmeaza sa se casatoreasca, doar ca dupa petrecerea burlacilor se trezeste in camera de hotel alaturi de altcineva, o fata misterioasa. Mireasa trebuie sa soseasca iar singura metoda sa iasa din aceasta situatie complicata e sa se foloseasca de cavalerul de onoare, spunand ca misterioara fata e prietena lui. Doar ca planurile in situatii de stres nu merg ca la carte. Menajera, folosita ca „moneda de schimb” nu face decat sa incurce si mai mult itele acestei zile complicate.

O comedie de situatie incendiara, un haos ilar cu portii sanatoase de ras si voie buna.

Cel mai jucat spectacol al teatrului indart din 2016.

PREMIUL pentru interpretare feminina la festivalul de teatru Comic7B, Silvia Gagu.

divort-in-ziua-nuntii-13-noiembrie